mk | eng

Реализирани проекти

Пријави се за newsletter

Станбено деловен објект

Фасада

  stanbenodeloven1

Основа приземје

Основа поткровје

Основа кат 1, 2, 3

Пресек

logo2

Адреса: ул.Бел Камен 6/2
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел: 02/3176-224
Е-маил: info@trgoinzenjering.com.mk

Повеќе

Побарајте информација

Име:

E-mail: